Bimo-schoonmaakdiensten.jpeg

Schoonmaakdiensten

Particulieren

Schoonmaken van uw woning

BIMO maakt uw woning eenmalig of periodiek schoon. Stofzuigen, afstoffen, dweilen, boenen; uw huis blinkt als nooit tevoren. Heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw woning schoon te maken, dan ontlasten wij u in overleg voor een schappelijk tarief. Tevens kunnen wij een combinatie maken van schoonmaak en glasbewassing.

Tevens bieden wij aan:

 • Schoonmaken van uw vakantiehuisje of stacaravan
  Als de lente weer in zicht komt, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw vakantiehuisje of stacaravan. Heeft u geen tijd of niet de mogelijkheid gehad om uw huisje of stacaravan gebruiksklaar te maken, dan helpen wij u graag in overleg voor een schappelijk tarief.

 • Schoonmaken Airbnb
  Iedere Airbnb verhuurder moet zich vanaf november 2010 houden aan de verscherpte schoonmaakregels van Airbnb.
  Zo moet iedereen een vijf stappen schoonmaak procedure volgen – genaamd enhanced clean – aanhouden. De enhanced clean schoonmaak procedure is ontwikkeld in samenwerking met Airbnb en de gezondheids- en medische specialisten en zorgt ervoor dat er nog veiligere en schonere Airbnb’s worden verhuurd. De vijf stappen zijn; voorbereiden, schoonmaken, ontsmetten, controleren en klaar maken.

  Wij kunnen u eenmalig of periodiek snel ontlasten bij het grondig en hygiënisch schoonmaken van uw Airbnb. Desgewenst stellen we een schoonmaakschema op met uw wensen erin verwerkt, zodat de ruimte zo snel mogelijk weer beschikbaar is voor de verhuur. Denk hierbij ook aan; schoonmaken van alle contactpunten (lichtknopjes, handvaten etc.) met desinfecterende middelen, rommel opruimen, vuilnis weghalen, wasgoed wassen, bedden opmaken, stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van het sanitair en de keuken.

 • Schoonmaak na event, feest of bouwproject
  Na een geslaagd feest of event in uw huis wilt u natuurlijk het liefst nagenieten. Na een bouwproject blijft er vaak rommel achter dat u nog moet opruimen of verwijderen. Wij kunnen u ontzorgen door de rommel op te ruimen, de afwas te doen, stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van het sanitair en de keuken.

Prijsindicatie
Schoonmaak vanaf 27,50 € per uur. Dit houdt in; Stofzuigen, dweilen, afstoffen, schoonmaak sanitaire ruimtes.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief personeelskosten, materialen en voorrijkosten.

De prijzen zijn gebaseerd op een goed onderhouden woning in een normale conditie. Wij behouden ons het recht voor een prijs aan te passen bij het zien van de woning. Communicatie hierover vindt uiteraard vooraf plaats.