Bimo-Gevelreiniging.jpeg

Gevelreiniging

Particulieren

Een schone gevel is niet alleen duurzaam, maar verhoogt ook de waarde van uw huis. Ook zorgt een schone gevel voor een gezonder binnenklimaat. Schimmel, aantasting van de gevel worden hiermee voorkomen. Kortom; gevelreiniging behoort bij het onderhoud van een huis.

BIMO levert ook gevelreiniging op milieubewuste basis en komt ter plekke langs om een inschatting te maken van de kosten. Daarna krijgt u een glasheldere offerte waarna in overleg kan worden begonnen met het reinigen van uw gevel.

Wilt u uw huis verkopen, het in waarde laten stijgen, een beter binnenklimaat creëren en een mooie uitstraling van uw huis? Neem dan vrijblijvend contact op met BIMO:
Mailinfo@glazenwassersbimo.nl
Telefoon & WhatsApp085-06 008 02 / 06 20 31 70 17

Bedrijfspanden

Een zakelijke, professionele uitstraling van uw bedrijf begint bij het uiterlijk van uw bedrijfspand. Weersinvloeden tasten de gevel aan na verloop van tijd. Veel gevels, met name in de stad, hebben hierdoor een verweerd uiterlijk.

Vervuilde en verweerde gevels hebben niet alleen een minder professionele uitstraling maar zijn ook nadelig voor het binnenklimaat van uw bedrijfspand.

Om deze nadelen te voorkomen, is een periodieke gevelreiniging noodzakelijk. Hiermee wordt het vuil van de gevels verwijderd en uw pand beter beschermd tegen schadelijke invloeden zoals schimmel en aantasting van voegen e.d..

De bekendste manieren om de gevel te reinigen, zijn middels stoom voor de meer kwetsbare muren en middels hoge druk. Welke manier van reinigen we toepassen is afhankelijk van het soort vuil dat op de gevel zit en de ondergrond van de gevel.

Een gevel kan vies worden door drie oorzaken:

  • Omgevingsvervuiling, zoals schimmels en luchtvervuiling, roet, vocht
  • Directe vervuiling door bijvoorbeeld graffiti, zand, stof, onkruid, klimplanten, vogeluitwerpselen
  • Afzetting van opgeloste bouwmaterialen

 

Onze gevelreinigers verwijderen efficiënt en grondig alle organische vervuiling zoals groene, witte of zwarte aanslag.

Afhankelijk van de mate van vervuiling en conditie van de gevel gebruiken we lage- of hogedrukreiniging. De reinigingstechniek wordt op de gevel afgestemd waardoor er geen schade ontstaat.

Neem vrijblijvend contact op met BIMO voor een offerte:
Mailinfo@glazenwassersbimo.nl
Telefoon & WhatsApp085-06 008 02 / 06 20 31 70 17

Wanneer u bij ons een offerte heeft aangevraagd nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. In dit gesprek kunt u samen met ons uw specifieke wensen kenbaar maken en wordt er een werkprogramma opgesteld.

VvE's

Gemeenschappelijke ruimtes

Naast schoonmaak, glazenbewassing biedt BIMO ook gevelreiniging aan voor VvE’s.

De gevels van uw gezamenlijke pand hebben te lijden onder de weersomstandigheden zoals regen, wind en luchtvervuiling.

Deze factoren tasten de uitstraling en levensduur van uw gevels aan. Het onderhouden van uw gevels is belangrijk om toekomstige schade zoals scheuren en permanente verkleuring te voorkomen. Gevelreiniging draagt bij aan de uitstraling en verbetering van de kwaliteit van de gevel.

Schade aan de gevels kan, indien er geen onderhoud plaatsvindt, ook beschadigingen binnen de muren van het pand veroorzaken. Het reinigen van de gevel kan dit voorkomen.

Gevelreiniging is daarom een duurzame investering wat uw gezamenlijke pand niet alleen een betere uitstraling geeft maar ook in waarde doet stijgen.

Om de kosten voor het reinigen van uw gevels te bepalen, maken we een inschatting van de benodigde tijd om dit te realiseren. Hierbij wordt gekeken naar;

  • De totale oppervlakte van de te reinigen buitenmuren;
  • De mate van vervuiling;
  • Het soort ondergrond;
  • De benodigde reinigingsmethode.

 

Aan de hand van uw wensen en deze factoren, proberen wij een zo eerlijk mogelijke prijs voor u te realiseren. Uiteraard zullen wij u waar nodig ook adviseren.

Wanneer u door ons een offerte laat opstellen voor gevelreiniging, dan zit u nergens aan vast. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en proberen voor u een zo duidelijk mogelijke kostenindicatie te realiseren. Geen verborgen kosten dus, maar een duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Heeft u vervolgens een goed gevoel over de offerte en ook over ons als schoonmaakbedrijf, dan gaan wij uiteraard graag voor u aan de slag om uw gevels weer helemaal schoon te maken.

Wij bieden gevelreiniging ook aan in een totaalpakket met glasbewassing en schoonmaak van de gezamenlijke ruimten.

Vraag naar de mogelijkheden via:
Mail
info@glazenwassersbimo.nl
Telefoon & WhatsApp085-06 008 02 / 06 20 31 70 17